Witajcie Wszyscy!
Na początek zwracam się do osób, które przyczyniły się do błyskawicznego odtworzenia wątku a także wspierały mnie przesyłając słowa otuchy i pocieszenia. Marzenko, Elizko, Teresko D, Tereniu, Eryku, Czarku, Mundku - jesteście ANIOŁAMI !!! DZIĘKUJĘ!!!
Cieszę się, że tak szybko rozrasta się wątek dotyczący turnusu i że jest wzbogacony tak szczegółową dokumentacją foto. Fakt ten sprawia, że ciągle możemy żyć tamtą chwilą, karmić się miłymi i wzruszającymi emocjami wynikającymi z razem spędzanych chwil. Z uwagą wielokrotnie przeglądałam zdjęcia wykonane przez Marzenkę i muszę przyznać, że za każdym razem czerpałam z tego mnóstwo radości podbudowanych wspomnieniami... Teraz doszły jeszcze fotki Mundka, nowe źródło wspomnień. Bardzo Wam za tę "kronikę" dziękuję i podobnie jak Marzenka czekam niecierpliwie na prezentacje Waldka. Waldku- nie daj się długo prosić
. Oczywiście miło powitać Cię w naszej forumowej rodzinie! Przyjemnie jest patrzeć, jak rozrasta się nasze grono. Może zaryzykuje ktoś jeszcze? Zapewniam, że obecność tu, podobnie jak przebywanie na turnusie dodaje sił, wzmacnia i krzepi...
Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie, Ewa Batorska