Jolu, zarówno forum bezkrtani jak i to tutaj istnieją dla wszystkich potrzebujących pomocy i wsparcia osób po laryngektomii i ich bliskich. Każdy, o każdej porze i bez żadnych ograniczeń może wejść na forum, korzystać z niego czynnie lub biernie. Żaden wpis nie pozostaje bez odpowiedzi. Każdy na swój sposób stara się pomóc jak potrafi. Powiem więcej- każdy nowy post cieszy, bo to świadczy o tym, że forum żyje i jest potrzebne. Wbrew pozorom powód tej dyskusji też świadczy o tym, że jest nas coraz więcej, coraz bardziej siebie nawzajem potrzebujemy.
I tak naprawdę rozumiem Twoje Jolu rozgoryczenie i żal z powodu braku wolnych miejsc na turnusie. Myślę, że ten problem można rozwiązać. Jeżeli bardzo Ci zależy na turnusie i jesteś zdecydowana to ja Ci odstąpię swoje miejsce. Ja w inny sposób załatwię sobie pobyt w Łebie, bo nie wyobrażam sobie nie wziąć udziału w turnusie. Z drugiej strony, Czarku- a może zorganizujecie drugi turnus- tak, aby każdy chętny mógł skorzystać? Dobrym miesiącem pod względem finansowym i pogodowym jest wrzesień… Pozdrawiam i życzę miłego weekendu- Marzena