Laryngektomia > Organizowane turnusy i spotkania
Spotkanie Laryngektomowanych w Warszawie
Czarek:
W imieniu Zarządu Mazowieckiego Stowarzyszenia Osób Bez Krtani "Szansa" serdecznie zapraszam wszystkich zainteresowanych na spotkanie opłatkowe które odbędzie się w dniu 18.12.2014 roku o godzinie 15 w sali "Emaus" przy kościele p.w. św. Andrzeja Boboli przy ulicy Rakowieckiej 61 w Warszawie.
W miesiącu grudniu zebrania członków Stowarzyszenia w ostatni czwartek miesiąca nie będzie.
Marzena:
"I ja tam z gośćmi byłam, miód i barszczyk piłam, a com widziała i słyszała, w fotkach umieściłam…"
mundekczapla:
Nie macie pojęcia, jak Wam zazdroszczę tego spotkania, tej miłej atmosfery, która emanuje ze zdjęć. Oglądając te fotki, czułem się tak jakbym był tam z Wami. Życzę wszystkim przyjaciołom szczęśliwego Nowego 2015 Roku. Do życzeń dołącza się Emilka.
Marzena:
Mundku, atmosfera tego spotkania była rzeczywiście wspaniała - taka ciepła, rodzinna, radosna. Do pełni szczęścia brakowało nam kilkunastu osób m.in. Ciebie i Emilki. Mój niepoprawny optymizm pozwala mi marzyć, że jeszcze niejeden raz spotkamy się w takiej scenerii ... a marzenia się spełniają. Dla tych, którzy nie mogli być na spotkaniu przesyłam króciutki film-link poniżej jest dostępny i podany tylko na tym forum.
http://youtu.be/YKLNryL3zVE
mundekczapla:
Ja też jestem pewny, że się spotkamy, chociaż na razie, trudno przewidzieć kiedy to nastąpi. Ale bądźmy dobrej myśli.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej